Camera copilului

        „Copiii merita tot ce e mai bun!”. Fericirea lor este si a noastra. Pe ei ii bucura multe lucruri simple, de exemplu un desen pe peretele din camera care sa reprezinte eroii lor favoriti din desene animate.Camera copilului trebuie conceputa totodata pentru a infrumuseta copilaria, dar si pentru a fi un element de educatie spre armonia culorilor.

          Camera unui copil este diferita de cea a adultilor: nu numai ca doarme acolo, dar se joaca, isi primeste micii lui prieteni.Pentru ca fiecare copil este unic, si pentru ca nu isi fixeaza nici o limita imaginatiei lui, oferiti-i un univers ludic, un cadru minunat pentru dezvoltarea lui.

          Decoratiuni de camera unice si feerice, imaginate pe ritmul dorintelor copiilor vostri si pictate de noi. Orice personaj de desene animate poate ajunge, in numai cateva ore, in lumea copilului dumneavoastra. Libertatea de alegere a modelului de desen dorit si marimea acestuia sunt doar doua dintre aspectele care fac posibila personalizarea armonioasa a fiecarei camere de copil.

         Transpunerea personalizata pe perete a desenului preferat poate aduce o imbunatatire considerabila a aspectului camerei, cum la fel de bine poate reprezenta si un cadou inedit pentru copii.